Rensning af tagrender​ klarer vi

Trænger dine tagrender til at blive renset? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos C2 Vinduespolering & Rengøring har vi stor erfaring med at rense tagrender. Vi har base i Børkop, men vi hjælper kunder med rensning af tagrender i både Vejle, Brejning, Smidstrup og omegn.

Når vi renser tagrender for vores kære kunder, så er det på en yderst effektiv og billig måde. Vi har specielt udstyr, hvilket gør det muligt for os at udføre enhver opgave både hurtigt og billigt.

Vi har udstyret til at rense tagrender hvor som helst

I Danmark kommer der ofte store mængder regn på kort tid, og hvis tagrenderne ikke kan tage vandet hurtigt nok, risikerer du vandskader og skimmelsvamp. Rensning af tagrender er derfor yderst vigtigt for at klimasikre dit hus, undgå vandskader og tilstoppede nedløbsbrønde.

Vi står klar til at varetage enhver opgave, som vedrører rensning af tagrender. Det gælder uanset, om der er tale om tagrender på et helt almindeligt parcelhus eller en højere erhvervsejendom.

Til bygninger, hvor der er over 10 meter op til tagrenden, har vi udstyr, hvor der sidder kamera på. Det gør det muligt for os at rense tagrender de steder, hvor man ellers skulle have brugt en lift. Vi er derfor i stand til at udføre rensning af tagrender på både høje og lave bygninger.

Trænger dine nedløbsbrønde også til at blive renset, så kommer vi naturligvis også gerne og suger dem.

Hvad koster rensning af tagrender?

Tagrenderne på et etplanshus koster ofte ca. 600-800,-, mens prisen for et toplanshus ofte er omkring 600-1000 kr. inkl. moms.

Tagrenderensning for erhverv med max 4 meter op til tagrenden koster ca. 25,- pr. meter ekskl. moms. For højere bygninger bedes du kontakte os for en pris.

Hos os har du desuden mulighed for at lave et uforpligtende abonnement på rensning af tagrender og evt. brønde, så du ikke skal spekulere mere på det.

Skal vi stå for din rensning af tagrender? Kontakt os

Har du yderligere spørgsmål om rensning af tagrender, eller kunne du tænke dig at høre mere om vores priser? Så kontakt os med det samme. Ring på telefon 40 42 02 34 eller skriv en e-mail til info@c2danmark.dk, så vender vi tilbage til dig.

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe med din rensning af tagrender. ​​​

Kontakt os i dag

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes.

Få svar inden 48 timer​

Vi har specielt udstyr til tagrenderens

Vi garanterer dig en god oplevelse

Gratis og uforpligtende - uden binding

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

C2 Vinduespolering & Rengøring

Vi garanterer dig en god oplevelse, og vi efterlader altid rummene som vi gerne selv ville modtage dem.​

CVR: 25648080

Kontakt

Skovbyvej 69, 

7080 Børkop