​Kontorrengøring til alle virksomheder

Kontorrengøring kan gøres på mange måder, men vi udfører erhvervsrengøring præcis som jeres firma ønsker det. Hos C2 Vinduespolering & Rengøring får du fast tilknytning af personale, så det altid er de samme der udfører rengøringsarbejdet hos dig. 

Vi kører primært i områderne omkring Vejle, Brejning, Smidstrup og Børkop, men ligger I udenfor de områder, så finder vi ud af det.

Vi kigger ikke på klokken når vi udfører kontorrengøring, da vi ved, at forholdene nogle gange kræver mere af rengøringen end andre. Dette skal der være plads til, og vi sørger naturligvis for, at resultatet altid er i top når I møder på arbejde.

Kontorrengøring efter virksomhedens ønsker

​Vi har en del kunder som før har prøvet andre rengøringsselskaber, hvor der har været skiftende personale eller mangelfuld kvalitet af deres kontorrengøring.

Denne oplevelse med kontorrengøring gør vi alt for at ændre, og lige præcis derfor, vægter vi vores kunders ønsker højest.

Vi er afhængig af glade kunder, og vi elsker glade kunder. ​​Med en effektiv rengøringsservice sikrer I et godt og sundt arbejdsmiljø, og nogle præsentable lokaler. Det er vigtigt for en virksomheds image.

Få en aftale om kontorrengøring

​Vil du vide mere, eller ønsker du en aftale om rengøring af dit firma eller kontorrengøring, så kontakt os på e-mail info@c2danmark.dk eller telefon 40 42 02 34. Herefter vil vi udarbejde et uforpligtende tilbud, som passer til jeres behov. Du kan også udfylde kontaktformularen.

Efter et besøg og en snak hos jer, tilrettelægger vi en rengøringsplan, der tager hensyn til hverdagen i virksomheden, og til forskellige områders vekslende behov for rengøring.

​Kontakt os for et uforpligtende tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

20 års erfaring

Private og erhverv

Svanemærkede produkter

Professionelt personale

​Hvem er vi?​

​C2 Vinduespolering & Rengøring  

CVR: 25648080

Kontakt os

​​Telefon: 40 42 02 34

E-mail: info@c2danmark.dk

​Find vej​